Totaalproject VE

Deze landelijk moderne woning in Zoutleeuw kreeg een frisse make-over. In de keuken werd het keukenwerkblad van natuursteen en gebruikten we voornamelijk duurzame materialen. De ramen en deuren zijn van massief eik, de airco werd zorgvuldig ingebouwd en in de keuken werd er een Quooker geplaatst. In de waskamer plaatsten we een wasmachine en droogkast op hoogte. De bureauruimte werd gecombineerd met een logeerkamer. Om ruimte te besparen voorzagen we in de inbouwkasten een opklapbed. Zowel de kinderkamer als de master bedroom werden afgewerkt in eikfineer met een zwevende legger. De glazen metalen deur leidt naar de dressing. De marmeren badkamer siert in eenvoud. Tot slot vinden we helemaal vanboven nog een extra ruimte terug. Deze verloren ruimte werd optimaal benut door een mini-bibliotheek en een zitbank. Dit interieur straalt rust uit, exact wat de eigenaars in gedachten hadden.

 

 

Ruimtes

  • Badkamer
  • Slaapkamer
  • Hal
  • Keuken
  • Bureau

Materialen

  • Lakwerk
  • Melamine
  • Steen (composiet/graniet)
  • Fineerhout