Meubelmakers met een passie voor interieur

Jacobs Interieur is en blijft een familiebedrijf. Dat merkt u aan alles, van de persoonlijke opvolging van uw project tot en met de vlotte omgang met het personeel. Wij werken dan ook niet, wij amuseren ons.

Ambachtelijk vakmanschap

Jacobs Interieur investeert in mensen, niet in machines. Geen CNC-machines in het atelier, maar manueel maatwerk door ervaren vakmannen. Dankzij goede contacten met technische scholen trekken we nieuwe generaties meubelmakers aan om klaar te staan voor de toekomst.

Uitgekiend proces

Bij Jacobs Interieur schenken we onze medewerkers alle vertrouwen. Onder het toeziend oog van de interieurarchitect komt onze meubelmaker bij uw thuis de ruimte opmeten. De meubelmaker gaat vervolgens zélf aan de slag in het atelier en komt het meubel bij uw thuis plaatsen. De interieurarchitect maakt het ontwerp, zorgt voor de opvolging en leidt het hele project in goede banen.

Uw mening telt

Alle keukens, badkamers en maatmeubels worden eerst helemaal voor u opgebouwd in onze werkplaats. Wij starten pas met de verdere afwerking als u helemaal tevreden bent. Voor ons telt uiteindelijk maar één ding: uw tevredenheid. Kom dan ook zeker een kijkje nemen in ons atelier als uw meubel klaar staat.

De kracht van samenwerking

Uw interieurproject of maatmeubel is in handen van ervaren interieurarchitecten. Wij maken een ontwerp, stellen een offerte op en realiseren het volledige project. Dankzij de nauwe samenwerking tussen interieurarchitecten, de werkplaatsleider, meubelmakers, installateurs en onderaannemers spelen we zeer kort op de bal. Uw garantie op een perfect eindresultaat.

Totaalprojecten met eigen mensen

Jacobs Interieur is doorheen de jaren uitgegroeid van ambachtelijk meubelmaker tot totale interieurbouwer. Om de kwaliteit van uw project te waarborgen hebben we eigen installateurs in dienst voor de elektriciteitswerken en het plaatsen van gipskartonplaten. Voor andere werken doen we een beroep op onze vaste ploeg onderaannemers. Zo bent u zeker van de vertrouwde Jacobs-kwaliteit.

Eén meubel, één meubelmaker

Vergelijk de kwaliteit van Jacobs Interieur gerust met een driesterrenrestaurant. Maatwerk van de allerhoogste kwaliteit is alleen haalbaar dankzij doorgedreven opleiding en het gebruik van de beste materialen. U moet er wel op tijd bij zijn om uw plaatsje te reserveren.

Dus heeft u bouw- of verbouwplannen? Of droomt u van een maatmeubel? Contacteer Jacobs Interieur dan zo snel mogelijk!

Contact