Totaalinrichting van medische praktijken en apotheken

Als arts, tandarts, apotheker of dierenarts weet u hoe belangrijk een functionele werkomgeving is. Jacobs Pharma haalt voor u het onderste uit de kan en koppelt schoonheid aan functionaliteit. Zonder in te boeten aan emotie en sfeer.

Mooi én degelijke inrichting apotheek

Bij Jacobs Pharma geniet u van de allerhoogste kwaliteit. Dat wil zeggen: degelijke materialen en meubels met een ongeziene afwerkingsgraad. Onze interieurs zijn opgewassen tegen jarenlang intensief gebruik.

Van A tot Z inrichting apotheek

Een dokterspraktijk of apotheek moet warmte en vertrouwen uitstralen, zodat uw patiënten zich op hun gemak voelen. Bij Jacobs Pharma krijgt u een persoonlijke aanpak. Daarmee leggen we de basis voor een karaktervolle woon- en werkruimte.

Ons verhaal

Volledige ontzorging

Wij regelen alles, u heeft het al druk genoeg

Laat de inrichting van uw praktijk aan ons over. Van het ontwerp tot en met de coördinatie van de werken. Wij regelen alles: vloer- en sanitairwerken, elektriciteit, verlichting, gipskarton, meubels op maat, ... En u? U concentreert zich honderd procent op uw praktijk.

Een aanspreekpunt

Uw vertrouwde contactpersoon is er voor u

Heeft u voor, tijdens of na de werken nog vragen? Dan kan u altijd terecht bij uw vertrouwde contactpersoon bij Jacobs Pharma. Ook voor overleg met onderaannemers.

Strikte timing

Beheer van A tot Z

Jacobs Pharma beheert uw project van A tot Z. Zo garanderen we niet alleen de kwaliteit, maar ook de afgesproken timing. Geen verrassingen op dat vlak.

Continuïteit verzekerd

De zorg voor uw patiënten blijft gewaarborgd

Indien nodig richten we ook uw vervangunit in. Onze interieurspecialisten zorgen voor een stijlvolle en praktische tijdelijke werkplek. U profiteert twee keer: de zorg voor uw patiënten blijft gewaarborgd en u lijdt geen omzetverlies.

Mooi, functioneel en oerdegelijk

Bij Jacobs Pharma geniet u van de allerhoogste kwaliteit. Dat wil zeggen: degelijke materialen en meubels met een ongeziene afwerkingsgraad. Onze interieurs zijn opgewassen tegen jarenlang intensief gebruik. Getuige onze vele referenties.