Uw interieur verdient maatwerk

Houdt u van degelijke materialen voor uw interieur en meubels met een hoge afwerkingsgraad? Dan bent u bij Jacobs Interieur aan het juiste adres. Wij richten uw woning in van A tot Z, met meubels op maat. Op basis van ons eigen ontwerp of in samenwerking met uw (interieur)architect.

Keukens, badkamers, maatkasten of volledige woning

Zoekt u een unieke keuken of badkamer? Of laat u de volledige inrichting van uw woning aan ons over? Inclusief dressing, tafels én kasten? Eén ding staat vast: wij werken met hart en ziel aan uw interieur. Vanuit ons atelier maken wij maatwerk voor klanten over het hele land én zelfs over de landsgrenzen heen.

Persoonlijke aanpak

Jacobs Interieur telt een 35-tal medewerkers. Toch blijven we een echt familiebedrijf. Ervaren interieurarchitecten nemen alle tijd om naar u te luisteren. Ook ’s avonds en in het weekend. En voor we uw maatmeubel aflakken, nodigen we u uit in ons atelier voor een grondige inspectie.

Ons verhaal

Vooruitstrevende materialen

Jacobs koppelt vakmanschap aan innovatie

Onze specialisten bezoeken beurzen in binnen- en buitenland met aandacht voor de nieuwste trends en technieken. Van exclusieve afwerkingsmaterialen tot slimme inbouwsystemen voor binnendeuren.

Specialist in Corian®

Oppervlaktemateriaal brengt creatieve visies tot leven

Meer dan dertig jaar geleden gebruikte Jacobs Interieur als eerste meubelmaker Corian®, het eerste succesvolle solid surface-materiaal. Intussen zijn er verschillende andere producten op de markt, maar wij zweren bij het origineel voor uw werkblad, spoelbak of meubel in uw keuken of badkamer.