Op zoek naar één aannemer voor uw renovatieproject?

Bij Jacobs Interieur kan u terecht voor zowel het creatieve als het technische aspect van uw renovatieproject. Met zeven interieurarchitecten in eigen huis zorgen wij voor het ontwerp, offertes op maat, een planning en de bijhorende coördinatie en opvolging van uw project.

Om u volledig te ontzorgen bieden wij het totaalplaatje aan. Want u kunt bij ons terecht voor:

  • breekwerken, rioleringswerken, metselwerken
  • elektriciteitswerken, domotica
  • sanitaire werken, airco en ventilatie
  • chape en vloeren
  • gyproc- en pleisterwerken
  • meubelwerk
  • schilderwerken

Onze vaste onderaannemers zijn reeds zorgvuldig uitgekozen.

Jacobs Interieur staat garant voor succesvolle renovatieprojecten waarbij kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid centraal staan.

Persoonlijke aanpak

Jacobs Interieur telt een 35-tal medewerkers. Toch blijven we een echt familiebedrijf. Ervaren interieurarchitecten nemen alle tijd om naar u te luisteren. Ook ’s avonds en in het weekend. En voor we uw maatmeubel aflakken, nodigen we u uit in ons atelier voor een grondige inspectie.

Ons verhaal

Vooruitstrevende materialen

Jacobs koppelt vakmanschap aan innovatie

Onze specialisten bezoeken beurzen in binnen- en buitenland met aandacht voor de nieuwste trends en technieken. Van exclusieve afwerkingsmaterialen tot slimme inbouwsystemen voor binnendeuren.

Specialist in Corian®

Oppervlaktemateriaal brengt creatieve visies tot leven

Meer dan dertig jaar geleden gebruikte Jacobs Interieur als eerste meubelmaker Corian®, het eerste succesvolle solid surface-materiaal. Intussen zijn er verschillende andere producten op de markt, maar wij zweren bij het origineel voor uw werkblad, spoelbak of meubel in uw keuken of badkamer.