Optiek Kruijen

Optiek Kruijen in Diepenbeek werd in een nieuw jasje gestoken. Architect Brian Steegmans koos voor een moderne, strakke look met een vleugje gezelligheid. Bij binnenkomst kan je al meteen een glimp...
Bekijk project

Poolhouse VV

In Bree kregen we de kans om een open poolhouse in te richten. De combinatie van bar en keuken is voorzien van maximale opbergruimte om het geheel functioneel te voorzien. Voor het werkblad viel de...
Bekijk project

Keuken SP

In Luik nam architecte Gilberte Claes deze keuken onder handen. Naast het meubel werden ook de wanden en de luiken voor de afsluiting van het raam uitgevoerd in eikfineer Allegro. De op maat gemaakte...
Bekijk project

Badkamer B

Deze moderne, warme badkamer in Opitter werd ontworpen door architect Ken Creemers. Qua materialen kozen de eigenaars voor Yaya hout in combinatie met Corian®. Deze verschillende materialen zorgen...
Bekijk project

Restaurant Vivendum

In Dilsen-Stokkem kregen we de kans om het interieur van restaurant Vivendum op te frissen. Het opzet van de interieuraanpassingen was meer licht en meer openheid creëren. Zowel de kleine als de...
Bekijk project

Totaalproject VH

In deze nieuwbouwwoning in Schaffen werkte architecte Saskia Horions het interieur uit. Door de opmerkelijke vorm van het huis zijn quasi alle ruimtes open gehouden en werden ze optimaal benut. Qua...
Bekijk project

Mediahuis

Twee jaar geleden lieten we een aantal bomen van het domein van Het Belang van Limburg aanleveren voor het vervaardigen van deze tafels. De bomen lieten we in de zagerij op maat verzagen. Het hout...
Bekijk project

Apotheek Verhofstede

In Waregem kregen we de kans om een volledige apotheek in te richten. We zorgden niet alleen voor het maatmeubilair, ook de verlichting, de (beton)vloer en het sanitair namen we voor onze rekening...
Bekijk project

Bureau R

In Maaseik werkte ontwerper Pascal Kenis (BURO31) een bureau met ontspanningsruimte uit. De tuinkamer met een ruim zicht op het groen zorgt voor de nodige inspiratie én rust. De ideale ruimte om te...
Bekijk project

Parochiehuis Sint-Hubertus

In het parochiehuis in Sint-Huibrechts-Lille kregen we de opdracht om de zaal te vernieuwen. Het werd een lange, strakke toog, volledig opgebouwd uit laminaat. Voor het tablet kozen we voor zwarte...
Bekijk project

Leefruimte L

Deze leefruimte in Lanaken kreeg een flinke opknapbeurt, met als resultaat een strakke en tijdloze ruimte. De bestaande haard werd afgebroken en maakte plaats voor een inbouwhaard. Deze haard werd...
Bekijk project

Optiek Defever

In Lint werd optiek Defever in een nieuw, hip jasje gestoken. Het Leuvense architectenbureau DMOA creëerde een ruim, moderne en vooral praktische optiekzaak. Opvallend aan deze inrichting is de keuze...
Bekijk project

Pages