Wonen en werken met plezier

Bent u zelfstandig opticien in uw eigen zaak? Combineert u leven en werken in één en dezelfde woning? Dan bent u bij Jacobs Optics aan het juiste adres. Wij bouwen niet alleen functionele commerciële omgevingen, maar vooral mooie interieurs waar u graag werkt en woont.

Van A tot Z inrichting opticien

Als zelfstandig opticien staat u constant onder druk. Wie op zaterdag een nieuwe bril bestelt, verwacht die op dinsdag al te kunnen dragen. Gelukkig hoeft u zich niet bezig te houden met de inrichting van uw zaak. Jacobs Optics regelt alles, van ontwerp tot oplevering. Voor nieuwbouw en renovatie.

Ons verhaal

Strakke planning

Timing gegarandeerd

Omdat we alle werken strak regisseren met eigen meubelmakers, installateurs en vaste onderaannemers kunnen we de timing van uw project garanderen.

Blijf aan de slag

Het succes van uw zaak is ook ons belang

Indien gewenst richten we tijdens de renovatiewerken een tijdelijke werkunit voor u in. U hoeft uw zaak geen moment te sluiten. Zo verliest u geen omzet en ondervinden uw klanten zo weinig mogelijk hinder.

Sfeer en emotie

Onovertroffen afwerking

Jacobs Optics kiest als familiebedrijf voor een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Onze interieurarchitecten brengen sfeer en emotie in uw interieur. Onze meubelmakers zorgen voor een onovertroffen afwerkingsgraad.

Geen standaardontwerp

Uw persoonlijkheid weerspiegelt

Verwacht geen standaard inrichting maar een charmante winkel die uw persoonlijkheid weerspiegelt. Zo maakt u als zelfstandige het verschil.