Apotheek Willekens

In Oud-Heverlee koos apotheek Willekens voor een volledige renovatie. Enkel de bestaande ladenzuilen werden behouden, maar werden voorzien van nieuwe fronten. De verkoopzone werd voorzien van twee halfhoge elementen in het midden en links en rechts opgedeelde verkoopwanden. Deze wanden zijn eveneens voorzien van een trapsysteem zodat er meer producten geëtaleerd kunnen worden. Aan de voorzijde werd de radiator weggewerkt in een etalage-element dat tevens dienst doet als zitgedeelte voor de patiënten. De toonbank in eikfineer is voorzien van een wit laminaat tablet dat in verstek geplaatst werd. Hierdoor vloeien de materialen mooi in elkaar over. Vanuit de apotheek kan je doorkijken naar het labo, de uitpakzone en het achtergelegen groen. Enkele accenten in het zwart, onder andere verlichting en de greepjes, zorgen voor een leuk contrast met het warme van de eifineer in combinatie met de witte laminaat en melamine.

 

 

 

Materialen

  • Laminaat
  • Melamine
  • Fineerhout