Apotheek Mennes

Materialen

  • Glas
  • Lakwerk
  • Laminaat
  • Melamine

Apotheek Mennes in Wijchmaal verhuisde in april naar een nieuw pand. De eigenares koos bewust voor een warm en toegankelijk interieur. De apotheek beschikt over een mooie verkoopsruimte met veel lichtinval en veel contact met buiten. Het pand is gelegen op een hoek en maakt maximaal gebruik van deze gunstige ligging. De grote verkoopswand in de etalage werd luchtig opgevat met een metalen structuur en witte leggers. Dezelfde open structuur vinden we terug tussen de verkoopsruimte en het labo. Ook de OTC-wand is transparant gehouden, wat resulteert in contact tussen de ruime werkzone en de verkoopsruimte. De open en ruime werkzone bevindt zich achteraan in de apotheek. Deze bestaat uit de uitpak, een bureau en eveneens een tweede polyvalente werkplek. Er werd ook veel aandacht besteed aan een aangename privéruimte voor het gezin en het personeel.