Younic sloeg onlangs de handen in elkaar met DMOA architecten. Uit hun geslaagde samenwerking vloeide design tafel Anna voort. Door haar uitgesproken vorm biedt deze tafel veel zitplaatsen aan. Haar vormen brengen mensen dichter bij elkaar. Oogcontact is met iedereen mogelijk en je kan gemakkelijk een gesprek aangaan met het hele gezelschap aan tafel.

De uitvoering in Corian® met details in eikfineer maken van deze tafel een echte eyecatcher. Bovendien zijn verschillende combinaties mogelijk. Van een sobere versie in wit en natuur eik tot een meer 'classy' stijl door het gebruik van notelaar. Of voor wie Anna wat gewaagder wil aankleden, worden de poten blinkend uitgevoerd. Deze custom made gezinstafel kan tot in de pootjes verzorgd worden.

Younic, dat naast een eigen meubelconcept ook over een verfijnde accessoirelijn beschikt, is een onderdeel Jacobs Interieur en staat bekend om haar ambachtelijke manier van werken tot over de landsgrenzen heen. Younic creëerde al eerder tafelcollecties in samenwerking met Wim Segers (Studio Segers), die eerder dit jaar de Henry van de Velde lifetime achievement award 2022 in ontvangst mocht nemen.

Meer informatie:

http://www.younic.be/nl/tables/tafel-anna