Apotheek Bijnens

In het centrum van Genk namen we de verbouwing van deze apotheek voor onze rekening. We legden de focus op het combineren van bestaande elementen met nieuwe elementen. Zo bleef de authentieke toonbank volledig intact. Wel werd de achterzijde van de toonbank geüpdatet naar een eigentijdse indeling. In de verkoopruimte schonken we de nodige aandacht aan toegankelijkheid en transparantie, maar het huiselijk gevoel bleef behouden. Qua materialen kozen we voor een combinatie van staalwerk, eikfineer en lakwerk. De renovatie van deze apotheek was een totaalproject waarbij we ook andere werken zoals de ruwbouw, elektriciteit, sanitair, schilderwerken e.d. lieten uitvoeren.

 

 

Ruimtes

  • Bureau

Materialen

  • Glas
  • Lakwerk
  • Laminaat
  • Melamine
  • Massief hout
  • Fineerhout