Uw interieur verdient maatwerk

Houdt u van degelijke materialen voor uw interieur en meubels met een hoge afwerkingsgraad? Dan bent u bij Jacobs aan het juiste adres. Wij richten uw woning in van a tot z, met meubels op maat. Op basis van ons eigen ontwerp of in samenwerking met uw (interieur)architect.

Keuken, badkamer, maatkast of volledige woning

Zoekt u een unieke keuken of badkamer? Of laat u de volledige inrichting van uw woning aan ons over? Inclusief dressing, tafels én kasten? Eén ding staat vast: wij werken met hart en ziel aan uw interieur.

Persoonlijke aanpak

Jacobs telt een dertigtal medewerkers. Toch blijven we een echt familiebedrijf. Ervaren interieurarchitecten nemen alle tijd om naar u te luisteren. Ook ’s avonds en in het weekend. En voor we uw maatmeubel aflakken, nodigen we u uit in ons atelier voor een grondige inspectie.

Ons verhaal

Vooruitstrevende materialen

Jacobs koppelt vakmanschap aan innovatie

Onze specialisten bezoeken beurzen in binnen- en buitenland met aandacht voor de nieuwste trends en technieken. Van exclusieve afwerkingsmaterialen tot slimme inbouwsystemen voor binnendeuren.

Specialist in Corian®

Oppervlaktemateriaal brengt creatieve visies tot leven

Meer dan 30 jaar geleden gebruikte Jacobs als eerste meubelmaker Corian®, het eerste succesvolle solid surface-materiaal. Intussen zijn er verschillende andere producten op de markt, maar wij zweren bij het origineel voor uw werkblad, spoelbak of badkamermeubel.